vrijdag 8 juni 2012

Je bent een kampioen!

Vandaag heb ik een kerkdienst in Amsterdam bezocht. Ook al heeft dat niet heel veel relatie met architectuur, toch wil ik jullie even de prachtige en inspirerende boodschap meegeven!

Het thema was EK. Heel apart, ik zat hem al te knijpen dat ik er niks van zou begrijpen. Dyan een voetbal is een combinatie wat elkaar afstoot! Anyway, met als thema EK blikten we vooruit. Nederland gaat kampioen worden. Daarnaast werd er ook gekeken naar het WK van 2010. Nederland beland op de tweede plek en heel het volk is zo trots. Terwijl dit nou net niet de bedoeling was. Wij hadden eerste moeten worden! Wij hadden dat WK van 2010 moeten winnen.

Wat is dan de boodschap in dit verhaal!?
Je moest streven naar die eerste plaats. Jij bent de kampioen! Ook al moet je 6 keer vallen en de 7e keer weer opstaan, geef nooit op! De zevende keer gaat het je wel lukken! Jij bent de kampioen! Ga voor het beste, denk groot en voer het uit!

Wees die kampioen!

Met deze boodschap ga ik jaar twee tegemoet! Ik heb er zin in, ja lieve lezer... van mij zijn jullie nog niet af!

Liefde!

Tot de volgende!

Dyan


Ik ben jullie niet vergeten!

Wauw, wat een weken. Ik ben zo druk geweest de afgelopen drie weken dat het bloggen er helemaal bij in is geschoten. Natuurlijk laat ik mijn lieve lezers niet te lang wachten en daarom hier nog een laatste verhaaltje voor dit school jaar.

Ten eerste hebben mijn groepsleden en ik het onderwerp brancheorganisaties succesvol weten te presenteren. Het is ons gelukt een korte en duidelijk uitleg te geven over brancheorganisaties in het algemeen en wat ze doen. Daarnaast hebben we kort de kunst disciplines design, mode, architectuur en beeldende kunst behandeld. We zijn als groep tot de conclusie gekomen dat het essentieel is om te weten wat brancheorganisaties zijn en kunnen doen voor een bepaalde branche. Wanneer je als kunst manager een degelijk advies wilt geven over een brancheorganisatie aan een klant, is het van belang om te weten wat je waar kunt halen. Binnen de beeldende kunst alleen al zijn er tal van organisaties die ieder andere uitgangspunten hebben, en daarmee zich onderscheiden van elkaar.

Ten tweede heb ik met succes mijn panel gesprek weten af te ronden! Wat een opluchting. Mijn tutor en een docent voor een van van volgend jaar hebben een goed beeld van mij gekregen. Ze vinden mijn geschikt voor VADM en zien we graag volgend jaar terug. Nou als het aan mij ligt ben ik er volgend jaar weer. Ik heb er zin in. Ik sta open voor nieuwe vakken, projecten en kansen. Daarnaast hoop ik naast kennis ook nieuwe connecties op te doen binnen het werkveld van VADM. Twee leerdoelen voor volgend jaar!

Nou lieve lezers niet getreurd, volgend jaar ga ik jullie weer vol laten mee genieten van het schooljaar. Natuurlijk zal ik nog regelmatig mijn inspiratie met jullie delen, maar voor dit schooljaar was dit het voorlopig!

Dreams, I am chasing you!

Tot de volgende!

Dyan
Powered By Blogger